Sommerferiee ! <3

                                                                                                        Heii!

Nå er det endelig sommerferie! Flere som digger det eller? Haha. Sorry for at det har vært sinnsykt korte innlegg!Jeg mener det, UNNSKYLD ! Det var ikke meningen at bloggingen skulle bli så useriøs!...Søndag den 16. Juni så var jeg på Fjellvåk (Rødekors hytta) med klassen! Det var kjempe gøy, jeg sov på hems ( jeg er forever alone liksom). Det var 5 jenter til sammen av oss, i starten av kvelden. |Vi ble fortalt av noen jenter i klassen som hadde vært der før ( som foresten skulle sove i telt), at det var mus i veggene og taket... Det var det IKKE.... Dahadde vi merka og hørt det! Sånn ca 23.30 kanskje, så var det en gutt i klassen som kom opp og sov oppe i hemsen med oss jentene (tror han fikk hjemlengsel,stakar). Så sånn ca. en halvtime etter altså 00.00 elns, så måtte jeg følge ei i klassa mi ut, huhn heter Jessica. Jeg måtte følge henne ut fordi hun hadde visst så vondt i hodet, men da vi kom ut sa hun at jeg måtte følge henne bort i teltet til de andre, fordi hun heller ville sove der! Jeg nektet og sa jeg kunne sitte og vente på henne på trappa, og sånn ble det! Det endte med at vi gikk inn i gjen og satte oss i stua. da vi kom opp igjen på hemsen etter ca. 3 do-besøk så hadde ALLE sovna.. jaa.. Det var jo sykt flaks for da var ikke jeg trøtt lenger og Jessica sovna på 3 sec. Så da ssatt jeg der alene... Om morgenen (etter at jeg klarte og sovne ) så våknet jeg kl.06.30....!!! Pga en jente i klassen min kom...hun sov ikke der med oss siden hun kom strake vegen ifra sverige! Og hun er ikke en av de stilleste typene! :P

 

Kl. 9 var det frokost og kl.10 ca var det avreise og vi skulle opp til Snuet (et fjell)... Det var KJEM PE GØY!!! Fyfaen!... Det værste jeg noengang NOENGANG har gjort i mitt liv!!!!!!!!!!!!!.....FYFAEN! Unnskyld for at jeg banner så masse. Jeg beklager til skogen som fikk støyten akkurat da! Jeg vil ikke si at det er så gøy og skulle sykle oppover en ødelagt sand,leirete stein veg. Prøv selv..! MEN da vi endelig kom opp gikk det fint!

Jeg glemte og fortelle at vi var på en sykkeltur til Lenningen på den søndagen! Den var ikke halvparten så tung engang!

Tilbake til mandagen. Da vi kom tilbake til Fjellvåk, så måtte vi begynne og pakke sammen, for det var ikke lenge til foreldrene våre kom. Da vi hadde pakket sammen så fikk Ingeborg ( ei jeg sov på hems sammen med) fritidsproblemer....! SÅ derfor  stablet hun alle madrassene så de gikk oppunder taket.. det var 3 bunker med madrasser i ! den ene bunken var det 6 i , den andre var det 6 i og den siste var det 5 i ! Hellige jesus og det var gøy og se på når hun stabla! Så når hun var ferdig med det så  følte jeg for og kaste alle 23 putene tilbake oppe på madrassene og jeg som er såå flink til og kaste fikk ale 23 inn dit, sier vi...

Så kom foreldrene våre! Litt før de kom delte vi inn 15/17 elever inn på 8 poster, eller stasjoner eller hvafaen folk kaller det. Det var Dart, Luftgevær skyting , Tautrekking, Quiz, Sykkel løype dings, dra bil, saging og en ting til som jeg ikke husker!

SÅ... tilslutt skulle alle i 7.kl på TBUS dra den bilen til læreren... Det endte opp med skader etter 9 sek... Jeg falt først jeg skrubbet opp kneet, og fikk mange blå merker. Så falt henne bak meg, og fikk samme skader! Og så smarte som Andrea og jeg er, så slapp vi ikke tauet, så vi ble dradd etter bakken... Minstemann i klassen, som er kortest, Heine derimot,Slapp.. Han ble nedtråkket og fikk støtfangeren på bilebn på kneskåla.. Han endte opp med et blått kne og en fot han ikke klarte og stå på!... fuck fjellvåk.. :P Haha, neida! Det var sinnsykt gøy, unntatt siste biten!

Nå sitter jeg bare her og blogger til dere søtinger <3

                                                                      GOD SOMMER SØTINGENE MINE !!!!!!!!!!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ida

ida

12, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits